Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Március 06. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Whitney Houstonnal csalta a feleségét Jacko bátyja

Whitney Houstonnal csalta a feleségét Jacko bátyja

A nyolcvanas évek közepén viszonyt folytatott egymással Whitney Houston és Michael Jackson bátyja, Jermaine. A kapcsolatnak azért lett vége, mert a férfi nem akarta otthagyni a feleségét.

Egyik ismerőse szerint Jermaine Jackson a nyolcvanas évek közepén titokban Whitney Houstonnal randevúzott. Michael Jackson bátyja azt már az önéletrajzában is beismerte, hogy közel álltak egymáshoz a három hete elhunyt énekesnővel, de a bennfentes szerint korántsem vallott be mindent. "Úgy állította be a dolgot, hogy csak flörtöltek, és aztán mindketten visszakoztak. Valójában viszont szeretők voltak - mondta el az ismerős. - Jermaine gyakran belopózott Whitney szállodai szobáiba, és sokszor maradtak együtt késő éjszakáig a stúdióban is."

A kapcsolatnak végül azért lett vége, mert Jermaine Jackson nem volt hajlandó otthagyni a feleségét, Hazel Gordyt. "Whitney nagyon dühös volt emiatt - árulta el az ismerős. - A Saving All My Love for You című klipje pontosan erről szól. De sosem rabolta volna el egy másik nő férjét. Egyszerűen csak úgy esett, hogy pont egy nős férfiba szeretett bele."

A házasság pár évvel később, 1988-ban végül felbomlott, de a két híresség kapcsolata ezután sem folytatódott. Jermaine Jackson viszont közeli barátja maradt a Houston családnak, és az énekesnő halála is nagyon megviselte. "A temetésre nem ment el, de Whitney rokonaival nagyon jóban van - mondta el a barát. - Tudja, hogy tudják a titkot."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.