Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Január 10. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Talkshow-t kaphat Stohl?

Talkshow-t kaphat Stohl?

Az 55 nap múlva szabaduló színész a börtönben is követte az RTL Klub műsorait.

Stohl Andrást visszavárja az RTL Klub, a tévécsatorna programigazgatója, Kolosi Péter azonban egyelőre nem árulta el, hogy milyen jellegű tévéműsor vezetését bízzák a frissen szabaduló Stohl Andrásra. A színész ügyvédjének, dr. Ruttner Györgynek azonban vannak elképzelései arról, hogy Stohl milyen programban érezné jól magát."Amit ő szeret, és amiben remekül tud teljesíteni, az egy nagy volumenű, sok feszültséggel és váratlan helyzetekkel járó, élő show-műsor levezénylése" - hangsúlyozta az ügyvéd. Ruttner szerint ez nagyon speciális adottságot igényel, és nem sokan vannak, akik ezt tudják. A bulvárlap felvetése szerint elképzelhető, hogy az X-Faktor 2012-es szériájának a vezetését kapná meg Stohl, de akár Fábry Sándor távozása miatt egy talkshow is várhat rá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.