Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. December 31. 06:54, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Százezreket költ nőkre Alekosz

Százezreket költ nőkre Alekosz

Új fejezet kezdődött a spórolós milliomos, Alekosz életében, mostanában ugyanis elhalmozza a szívéhez közelálló hölgyeket.

A sajtó úgy tudja: régi nagy szerelme, Tünde százezer forintnál is drágább ajándékot kapott tőle karácsonyra. Alekosz példaképétől, Klapka Györgytől lesi el, hogyan legyen gavallér a nőkkel.

- Három nő van most az életemben: Betty, Tünde és Mása. Az utóbbi időben Bettyre fordítom a legtöbb figyelmet, karácsonykor is együtt voltunk, étterembe vittem és feltöltöttem a telefonját. Kikapcsolódások, hetente vagy kéthetente termálfürdő is mindig szerepel a programban. Tündét megpróbálom kompenzálni, a kedvében járok, és odafigyelek rá, mire van éppen szüksége. Láttam, hogy kezd tönkremenni a telefonja, ezért egy jó minőségű, kamerás készülék tervbe van véve, hiszen Tündi szeret fényképezni, és a Maldív-szigeteki út is rá vár még. Korábban jobban megfogtam a pénzt, de mostanra egy kicsit meglágyult a szívem - mesélte az Új Ásznak mosolyogva Alekosz, aki az aranyemberként emlegetett Klapka Györgytől próbál tanulni.

- Szívesen tanulmányozom a milliárdosok életútját. Amikor elérnek egy bizonyos összeget, már kevesebbet költenek magukra, és inkább másoknak ajándékoznak. Nagyon tetszik nekem Klapka György hozzáállása az élethez, a körülötte lévő lányoknak ő is előszeretettel vett ajándékokat, bár nyilván ő tehetősebb. Bizony ha egy férfi elkövet sérelmeket a nő ellen, akkor igenis lepje meg és tegyen a kedvére! Az én szintemen követem ezt a példát. Az elmúlt két hétben körülbelül 300 ezret költöttem a szívemhez közelálló három lányra, de továbbra sem élek nagy lábon. Arra is gondoltam már, hogy leteszem az autót és BKV-val járok - mondta Alekosz, hozzátéve: továbbra is az RTL Klubtól kapott nyereményautóval jár, még a lakást sem vették el tőle, de számít a pénzbüntetésre, amiért átpártolt a konkurens csatornához.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.