Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2013. Január 07. 10:38, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

'Peller hipno' szüléssel hozza világra gyermekét

'Peller hipno' szüléssel hozza világra gyermekét

Ebben a hónapban várja kisfiát Peller Mariann, akit ahogyan egyre közelebb kerül a szülés pillanatához, elfogja a félelem. Igyekszik tudatosan felkészülni a nagy napra, melyen férje és édesanyja is mellette lesz.

Mariannak már egy hónapja sincs hátra a szülésig, így az utóbbi pár hétben mindent beszerzett, ami szükséges egy újszülött érkezéséhez. A Story4 műsorvezetője már nagyon várja, hogy karjaiban tartsa kisfiát, akinek a Kornél nevet adják majd.
- Amióta kismama lettem, ismerősök és ismeretlenek minden okosságot és szörnyűséget elmeséltek már a szülésről. A várandós jógán találkoztam egy anyukával, aki az első szülésének élményeibe avatott be minket. Épp, hogy megkezdődtek otthon a fájások, azonnal elindultak a kórházba. Mire beértek a szülőszobára, 10-12 perc múlva megszületett a baba. De hallottam már a másik végletről is, a hosszú órákon át tartó vajúdásról és a kínzó szülésről, aminek a vége mégis császármetszés lett - osztja meg Mariann élményeit a sorry! most megjelent számában, aki a rémtörténeteket hallva kissé tart még a szülés pillanataitól.
Tudja, hogy a vajúdás és a szülés egy megerőltető, erős fájdalommal járó dolog, ezért igyekszik tudatosan felkészülni a nagy napra.
- Kismama jógán hallottam először a hipno-szülésről. Állítólag ezzel a módszerrel csodálatos élmény a szülés. Ennek az a lényege, hogy a szülés alatt hagyni kell a női testnek, hogy irányítson, miközben önmagunk hipnotizálásával, teljes ellazulással, a fájások vagy görcsök másfajta értelmezésével kíméletesebbé, gyengédebbé tehető a szülés. A módszer felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy még az is lehet, hogy ennek segítségével hozom világra a kisfiamat.

Címkék: peller mariann

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.