Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Július 30. 13:45, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Jogosulatlan zsírbontó kezelés miatt emeltek vádat egy nő és élettársa ellen

Jogosulatlan zsírbontó kezelés miatt emeltek vádat egy nő és élettársa ellen

Jogosulatlan zsírbontó kezelés miatt emelt vádat az ügyészség egy nő és élettársa ellen - közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn.

A vád szerint a 38 éves, orvosi végzettséggel nem rendelkező nő 2015-től 2017 nyaráig jogosultság nélkül rendszeresen végzett szakorvosi kompetenciába tartozó zsírbontó kezeléseket. A kezelések során olyan kozmetikai termékeket fecskendezett a bőr alá, amelyek előírás szerint csak külsőleg alkalmazhatók.

A vádlott szolgáltatását az interneten hirdette, 16 emberen - elsősorban nőkön - végzett kezeléseket egy újpesti lakásban, és a szolgáltatásért tízezertől hetvenezer forintig terjedő összeget fizettek neki.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a nővel és élettársával mint bűnsegéddel szemben kuruzslás miatt nyújtott be vádiratot a bírósághoz - tudatta közleményben a Fővárosi Főügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni