Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. December 10. 15:03, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Győzike: "A lányom piros rúzsába szeretett bele Rihanna!"

Győzike:

Gáspár Győző sem forintot, sem eurót nem fizetett, lánya mégis megjárta a mennyországot Rihanna magyarországi koncertjén.

Egy napja érik a támadások Gáspár Győzőt, akit mindenki azzal vádol, hogy lefizette Rihanna menedzsmentjét, hogy az énekesnő az ő lányát hívja fel a forgószínpadra, mint azt a Nők Lapja Cafe is megírta. "A Gáspár család mélységesen fel van háborodva, de közben örül is, mert ez a sok ostoba, irigy ember a lányomtól már nem tudja elvenni ezt az érzést" - mondja Győzike, majd bevallja: teljesen kikészíti az egész napos csatározás, pedig ő semmit nem tett annak érdekében, hogy lányát válassza ki a világsztár. "Dukai Regina által tervezett ruhát viselt, egy gyönyörű piros rúzzsal. Talán a ruhába, vagy a rúzsba szeretett bele Rihanna, aki így is hívta fel a lányomat a színpadra, hogy a piros szájú lány" - meséli Győző, aki maga is csak a koncert után értesült a történtekről. "Este hatkor kitettem őket, aztán én mentem a stúdióba, mert január közepén jelenik meg az új szólóalbumom. 11-re mentem vissza értük, és már a parkolóban kötözködtek velem az emberek. Nem baj. A lányom az autóbalesete után megjárta a poklot, most pedig a mennyországot!"
Persze, sokan csak magyarázkodásnak tartják, amiket Győzike mond. Sőt, egyesek azzal is megvádolták Evelint, hogy kifejezetten élvezte azt a laza orgiát, amit Rihanna produkált vele, a legbántóbb megjegyzések szerint azért, mert amúgy is biztos a nőket szereti. Pedig mindez csak show volt, semmi más.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.