Városlista
2024. július 1, hétfő - Annamária

Hírek

2012. Március 02. 14:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

George Clooney meleg?

George Clooney meleg?

George Clooney először reagált azon kijelentésekre, amelyek melegnek állítják be. Az öregedő nőcsábász nagyon diplomatikus volt.

George Clooney oldalán számtalan gyönyörű és ismert hölgy megfordult már, de az ötvenéves színészről az utóbbi években egyre többet pletykálják, hogy meleg. A sármos Clooney eddig nem reagált ezekre a pletykákra, de az amerikai meleg és leszbikus, The Advocate magazinnal most kivételt tett.

Azt mondta, egyáltalán nem érdekli ha melegnek tartják, és soha nem fogja tagadni vagy megerősíteni, ha szexuális beállítottságáról kérdezik. Szerinte igazságtalan és udvariatlan lenne meleg barátival szemben ez a lépés, így senki ne várja tőle, hogy hazugságnak fogja titulálni valaha is ezen pletykákat. Nem fogom hagyni, hogy miattam bárki azt gondolja, hogy homoszexuálisnak lenni bűnös dolog - nyilatkozta.

"A magánéletem az én dolgom, és boldog vagyok benne. Kinek fáj, ha valaki azt gondolja, meleg vagyok? Rég halott leszek, amikor még mindig azt fogják terjeszteni, hogy meleg voltam. Teszek rá" - mondta a magazinnak. Clooney egyékbént a melegek házassága mellett is kiállt, így ember legyen a talpán, aki megmondja róla az igazságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.